Glöm inte att registrera ditt pass i tvättstugan!

När man inför ett nytt system, så brukar det ofta vara lite problem i början. Systemet behöver trimmas in/justeras, informationen till användarna förtydligas och inte minst så ska alla lära sig det nya systemet. Vi kommer att dela ut mer info kring bokningar i era brevlådor om ett par veckor, men tillsvidare så vill vi påminna om att det är ytterst viktigt att registrera sitt pass i tvättstugan. Oavsett vilken tid du börjar tvätta så måste du registrera ditt pass under passets första 30 minuter. I annat fall blir ditt pass bokningsbart vilket kan
resultera att det dyker upp en annan medlem under din tvättid och vill tvätta. Enligt reglerna så förlorar du tvättiden.

Enklaste sättet att registrera sitt pass är att gå ut från tvättstugan och sedan gå in igen genom att låsa upp dörren med din bricka.

Detta inlägg är publicerat i Tvättstuga. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  •  

    dsc_2093


  • Alla nyheter


  • Kategorier

  • Logga in